Emmas bloggeri

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa" H.Hellström

Pirates of the Caribbean III

Publicerad 2007-05-22 22:38:57 i Skriverier,

Ja, så har man varit och sett Pirates of the Caribbean, Vid Världens Ände. Exklusiv förhandsvisning :) Mingel, gratis mat & dricka. Och bäst av allt - gratis popcorn! :) Ha ha, jag & Tess var som två små storögda barn och kunde knappt förstå att man faktiskt fick ta hur mycket man ville utan att betala.

Filmen var bra. Lite lång, men bra. Kan inte bli annat när Depp är med... Riktigt häftiga effekter och sköna kommentarer, som sig bör, "I´m a little busy right now!"  Keith Richards lyckades bra med sin rollprestation... Roligt att se honom och Sparrow tillsammans :) Fast slutet var... oväntat.


Var även på ytterligare ett återbesök till SöS tidigare idag. Rehab för tumme och hand. He he, jag fick en degklump att ta hem av läkaren. Rehab-klumpen :) Förhoppningsvis var detta det sista återbesöket, läkaren tyckte att det artar sig bra. Låter bra, vi fortsätter så va tummen? Ok.

Sov Gott!

Kommentarer

Postat av: Bella

Publicerad 2007-05-25 19:39:42

Nejdå, magen mår bättre nu! Tar mycket väl hand om den med massa kaffe och fikabröd... Eller.. ehh? :-P
Måste säga att jag tycker att det var lite slobbigt av dej att gå o kolla på pirates utan mej! Men god stil att inte avslöja slutet.. :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela