Emmas bloggeri

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa" H.Hellström

Ingen feber!

Publicerad 2007-02-28 13:17:10 i Skriverier,

I feel like a brand new person! Febern har mig inte längre i sitt våld... Feberddrömmar är alltid lika intressanta. I helgen förvandlades jag till Michael Scofield och var på rymmen (i skogen, på en cykel med olika långa trampor...) Fascinerande. Jag hade dessutom en hantlangare som försåg mig med biljetter till en fotbollsmatch. Grymt smart att gå på fotboll när man är på rymmen.

Träffade mormor igår, nyss hemkommen från Kina. Trevligt. Hon hade köpt massa saker, så jag ska ta mig dit en dag och se om jag hittar något som faller mig i smaken. Hörde något om en vinröd schal...

Jag tror att jag ska göra en insats och ta och städa här hemma. Det orkar jag med. Lite schysst musik så går allt som en dans.

Sjukdom

Publicerad 2007-02-26 09:34:38 i Skriverier,

Äntligen, äntligen, äntligen har jag fått läkartid. Bara 2 månader försent bara. Efter att hostan från hell kommit tillbaka, efter en vecka i dvala, tillsammans med hög feber i tre dagar, kunde de inte längre säga "du har inte hostat tillräckligt länge" (då hade jag hostat i en månad) eller "har du hostat såhär länge, kan du hosta ett tag till" (då var hostan inne på sin tredje månad) En släng av feber gör tydligen susen.
Men nu ska jag inte gnälla.

Tur att det har varit sjukt mycket fotboll på TV i helgen så att jag och min vän soffan har haft någonting att glo på. Eller glo... jag har snarare lyssnat. Har inte orkat haft upp ögonen. Bihålekrångel... Dessutom har jag varit så ineffektiv rent rörelsemässigt på dagarna, att när jag igårkväll skulle pallra mig upp till övervåningen, fick hjärtklappning. Underbart. Dessutom mår min redan dåliga ländrygg inte direkt prima av att ligga ner hela dagarna. Haha, fan vad synd det är om mig!

Men men, nu ska jag i allafall till läkaren om någon timme, så det blir nog bra tillslut.

Otroligt onödigt

Publicerad 2007-02-19 19:57:33 i Skriverier,

Har tillfälligt tagit mig ut ur min bloggdvala. Vet inte om det är för att jag haft för mycket, eller för lite att göra som jag inte skriver. Vanligtvis har jag tusen saker att berätta. Inte mycket nu. Skrivkramp? Jag skulle kunna dölja min oinspiration genom att knåpa ihop ett inlägg om skrivkramp... Men det är otroligt ointressant, så jag avstår.
Fick ett par mycket efterlängtade skor hem i brevlådan idag. Alltid något att rapportera om. Materialist, javisst.
Nu tog det stopp. Inspirationen tryter såhär vid åttasnåret. Kaffe, kanske?

Den lilla prinsessan ska heta Linnea.

Lyckodag!

Publicerad 2007-02-06 23:33:12 i Skriverier,

Detta har varit en mycket bra dag, indeed!
På morgonen satt jag och slöade framför TVn, när Postbilen körde förbi. Hmm, kanske ett paket till mig? tänkte jag, eftersom jag borde få några denna vecka. Till min stora lycka låg där i brevlådan inte bara ett paket, utan tre! Hallelujah, så roligt borde man få ha det varje dag!

I ett av paketen låg de underbara skorna som jag vann på Tradera. Ahhh, darlings! Underbart söta. I det andra paketet låg de fina smyckena som jag beställde i förra veckan. Det tredje och mest efterlängtade paketet kom från London, med ett brev och present från Gustaf! Hi hi vad glad jag blev!

Den braiga dagen fortsatte sen med shopping med vänner till andra vänner (eh, makes sense?) och dessutom blev det ett skoköp till migsjälv. De söta småskorna från DinSko som jag spanat och längtat efter så länge, var det nu 50% rabatt på! Hallelujah, praise the Lord!

Vid hemkomst sen var det bara att bänka sig framför Gilmore Girls och säsongsavslutningen av Grey´s Anatomy. Det var faktiskt hemskt. Jag gråter alltid när jag ser Grey´s, men idag var det värre än vanligt. Huga.

Gladare blev jag dock när jag för ett par minuter sedan upptäckte att skorna som jag längtat efter i flera år, nu är uppe till försäljning på Tradera!! Praise the Lord igen - detta var min lyckodag. Må det komma flera. Ingen jävel ska få buda över mig denna gång, dessa skor är mina, muahahahaa!!!

Imorgon ska jag kolla på russin.

Idag

Publicerad 2007-02-04 09:11:44 i Skriverier,

Idag blir det bröllopsmässa.
Återkommer i ärendet.

Melodifestivalrapport...

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela