Emmas bloggeri

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa" H.Hellström

Finaldans & packning in i det sista...

Publicerad 2007-03-30 22:49:31 i Skriverier,

Wohoo, min favorit från första början - Martin, gick och vann Let´s Dance! Heja heja heja! Han var grym idag. The kålmask dance var spiken i kistan tror jag. Imponerande.

Annars har dagen mest bestått av gosigos med min lilla Pannkaka, aka Nea.  Har även försökt hinna med lite planering och packning... Åker imorgonbitti. Det ska bli så otroligt härligt - fjälluft gör en alltid gott! Ska packa det sista nu. Alltid ute i sista minuten, yes. Det funkar bäst för mig.

Adios - nu blir det snö och höga fjäll i 8 dagar! Underbart.

Sambafotboll och Nordirländsk snålblåst

Publicerad 2007-03-29 13:59:09 i Sport,

Vilken shitty shitty shitty match Sverige genomförde igår. Mitt hjärta blöder. En sån otroligt pinsamt dålig prestation. Det svider att t om skriva om eländet. 1-2 mot Nordirland. Han som hade "specialstuderats" gjorde båda målen. Bra jobbat.

Lite roligare var tillställningen i tisdags, på Råsunda. Brasilien-Ghana. Ronaldinho, Kaká, Robinho, Lucio, Gilberto... aah, sweet. Fast bäst av allt var att få se Ghanas Derek "tre poäng" Boateng igen! Iförd AIK svettarmband. Tjusigt värre. Han hyllades mest, näst efter Ronaldinho.
När Boateng kom in kastade jag konfetti som hamnade i håret på killen framför... Jag & Emma gjorde några försök att diskret peta bort det.
But we failed....



Å Winnerbäck visar livstecken! Den 26e september kommer nya plattan. Med påföljande turné. Kul! Han skulle ju hålla sig borta ett tag sade han...

Underbart väder vi har. Man blir alldeles glad.

Måste packa inför fjällresan.

Sverige tar nya tag i juni. Heja.

Lön och kidnappningsplaner...

Publicerad 2007-03-27 13:16:39 i Skriverier,

Snacka om lycka när jag insåg att jag fick lön även denna månad! Eller, ett par tusenlappar i alla fall. Jag hade förträngt att jag jobbade ett par dagar extra. Det var ett välkommet tillskott till kassan såhär i Påsktider... Aaah, om 5 dagar är det sweet sweet skid- och skoteråkning och fjälltoppar som gäller. Underbart.

Ikväll är det dock Råsunda och Brassefotboll som gäller! Jag har planer på att, tillsammans med Emma och Tobbe ,storma planen (kallas det stormning när man bara är 3 pers?) och kidnappa Ronaldinho. Tobbe kan bära. Det skulle vara något - en alldeles egen brasse :)

Nu ska jag njuta av den fortsatta vårsolen!

Roadtrip

Publicerad 2007-03-23 15:35:20 i Skriverier,

För exakt en vecka sedan var vi på roadtrip. Lund var slutdestinationen. Det gick otroligt snabbt att ta sig ända dit ner. Jag hade trott att det skulle kännas som ett evighetslångt körande med konstant 30 mil kvar till målet typ... Hemligheten med roadtrips är att ha en co-driver. Otroligt effektivt. Tack vare detta faktum fick vi nu njuta av ställen som Ljungby och Jönåker... :)

Hey co-driver


Dagarna i Lund gick även de otroligt fort. När vi var på väg hem, kändes det som att vi fortfarande var på väg ner. En enda lång bilresa. Typ. Musiken är viktig när man är på roadtrip. Cash är alltid bra. Cara Mia är dock i en klass för sig. Försök att inte gasta med till den... DJ Sleepy in da backseat var dock inte alltid med på noterna, men det var lungan. Det var nog lika bra att hon sov när co-driver körde i 150km/h... "fast bara när jag körde om..." Ha ha!

The road ahead...

Sweet.

Så har man då sett Lund och gjort Malmö by night. Nattbussen hem är ju bara den ett kapitel i sig... Vi avstår det va? :P
Vad kom vi överens om - nästa trip skulle gå uppåt i landet? Sen Europa. Sen USA. Yeah!

Dagens låt: Dance With Your Shadow, The Fine Arts Showcase

Lund!

Publicerad 2007-03-15 12:11:58 i Skriverier,

Imorgon är dagen för vår roadtrip till Lund. Tror att jag undermedvetet går och tänker på bilkörningen, eftersom jag inatt drömde att jag var helt galen när jag körde bil... Svängde utan att blinka, rejsade asfort på slaskiga vägar. Ha ha, ska ni verkligen låta mig köra?? :P Otroligt skönt att vi slipper slaskväder och snöiga vägar! Nu kan vi istället njuta av det härliga vårvädret som vi förärats. Lovely.
Hmm, kanske ska man ta och förbereda sig lite inför morgondagen? Måste packa. Men vad ska med? Kamera. Aah, måste ladda den för bövelen! Kläder. What to wear? Bilåkarkläder... Musik. Bilgodis? Vägkarta. Det blir nog bra.
Nu står lunch på schemat.

Senaste köpta skivan - Isolation Years, Sign Sign

Hjärngympa?

Publicerad 2007-03-09 10:01:42 i Skriverier,

Nu ska jag stimulera min understimulerade hjärna med något riktigt kreativt! Jag ska baka riktiga chokladmonster till muffins! Mmmm, lovely. Jag blev så inspirerad igår när jag var hos min bror och pratade om bröllopstårtor... Shit, snart är det bröllop - roooligt! Vad som också ska bli roligt är den stundande brudtärneklänningsprovningen :) Eller, just nu ser jag fram emot den, sen vet man ju aldrig hur man känner sig när man väl står där i provhytten, blek och jävlig med ett par extra otränade kilon på oväntade ställen... Att prova kläder kan vara ett riktigt helvete. Men det ska nog gå bra. Jag ska gymma idag dessutom. Ha ha, en dags träning gör susen fram till juni! Ska komma igång igen med gymmet - kom av mig helt i flera veckor när jag åkte på den andra omgången av min förkylning från hell. Åt superpenicillin i en vecka, men jag kan ju inte jublandes konstatera att det var särskilt effektivt.

Nu blir det bakning!

Little Sparrow - Dolly Parton
Bäst

Last night...

Publicerad 2007-03-04 18:30:20 i Skriverier,

Shit, hände verkligen gårdagskvällen överhuvudtaget? Bella? Hela kvällen känns som en osammanhängande kedja av idel konstiga händelser.
Trying to recall...

* Väntande på busshelvetet som var 6 minuter försen
* En busschaufför som kör i 30 km/h på 50 väg
* Panik
* Tåget som redan står inne på station när jagsjälv inte ens kommit av bussen
* Två andra stressade människor som skriker över vägen, över perrongen till tågchauffören att "VÄNTA PÅ OSS!! SNÄLLA VÄNTA!!!"
* Sprint i 200 meter till ett tåg, som, helt otroligt, faktiskt stod kvar och väntade på oss. Har det någonsin hänt tidigare? Bless you, tågföraren.
* Tåg in till stan
* Tunnelbana
* Framme
* Vidare ut i natten på jakt efter en bankomat. Det tog 15 minuter att hitta en.
* Grillad med bröd på väg tillbaka
* Höll på att bli överkörd när jag tappade mitt eh.. läppglans och dödsföraktat kastade mig ner på marken för att plocka upp det, samtidigt som jag i ögonvrån ser två billyktor närma sig...
* Framme. Igen.
* Vin
* Dans
* Vin
* Vin
* Vin
* Sen tror jag att min tidsuppfattning är aningens rubbad. För var vi verkligen inne på toan i 2 timmar? Pratade vi om dagis på toan i 2 timmar? 2 timmar!?
* Helt plötsligt stängde stället och till min oerhörda förvåning var klockan 02:30 och vi var de enda kvar. Hur hände det? Toan i 2 timmar?
* På något vis tog vi oss till Burger King och jag har något minne av pommes frites och beadip?
* Nattbussen
* Avstigning
* Höll återigen på att bli överkörd
* 10 minuters promenad hem
* Sängen 05:23
* Vaknade vid 10 (!) och kollade på Vasaloppet

Jo, igår hände nog. Tror jag.


2 timmar verkligen?

Vin

Utgång

Publicerad 2007-03-03 19:19:21 i Skriverier,

Sitter här med papiljotter i håret och väntar på att tiden ska gå lite, lite snabbare. Eller kanske inte, om jag tänker efter... jag har ganska major klädproblem. What to wear? Kanske ska man slå på stort och ha klänning? Kanske. Hmm, nä, tiden går nog alldeles lagom fort när jag tänker efter.

Roadtrip till Lund om två veckor - yeah yeah!

Tomas Andersson Wij, I love you.

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela