Emmas bloggeri

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa" H.Hellström

Handla paket

Publicerad 2007-06-29 17:06:48 i Skriverier,

Fredag igen. Pappa fyller år imorgon. Måste köpa present. Vad köper man till någon som inte behöver något? "En skjorta eller t-shirt behöver jag ju alltid" säger han... Och jo, visserligen, men hur kul är det att ge bort det varje år? Fast å andra sidan är han ju inte särskilt benägen att själv handla kläder till sigsjälv, så jag kanske får ta på mig uppdraget att hålla hans garderob någotsånär uppdaterad. "För varje ny tröja du får ska du kasta två gamla" var min (elaka?) kommentar till honom igår, haha. Tror att jag köper lite fina kökshanddukar och typ grytlappar till honom också. Det behövs nya. Ja, så får det bli.

image85
Midsommarblommor på landet

Midsommar och Fågeldöd

Publicerad 2007-06-25 09:49:07 i Skriverier,

Har varit uppe sen åtta och väntat på att microvågsinstallatören ska komma. Igen. Det blir fjärde gången på typ 2 månader han kommer hit. Värdelösa grejer kommer han med varje gång. Jag börjar tröttna nu. Andra gången han var här hade han t.om med sig FEL micro. Någon annans. Hur oproffsig får man vara egentligen? Han skämdes ju ganska rejält, med all rätt. Och vad säger man själv? "Hoppsan, det var ju inte så bra..." Och är det inte fel micro han kommer med, så är det något generalfel med dem han kommer med. Otroligt tröttsamt. Men idag då - fjärde gången gillt?

Hade en härlig Midsommarhelg på landet. Det enda som fattades var solsken... För regnet är ju obligatoriskt på Midsommar. Men det var härligt ändå. Lite besviken över att det inte blev Singstar denna helg på landet bara, haha! Den ena av bröderna hävdar med bestämdhet att han förbättrats sedan sist. I believe it when I hear it, så att säga.

Var med om en traumatisk händelse på landet igår, strax innan vi åkte hem. Vi satt ute på verandan och grillade korv (chorizo, finns det något godare?) när det plötsligt prasslade till i enen bakom oss. Ut flög först 2 småfåglar, följd av tre ännu mindre smäfåglar (ungarna). Första tanken var "åh, de lär sig flyga!", men när en stor jävla skata sekunden senare blodtörstigt brakar genom samma en, var det inte lika gulligt längre. Mördare. Han hade ihjäl två av ungarna, den jäveln. Den tredje lyckades "flyga" in i skogen, men den lär ju också ha satt livet till. No chance of surviving. Det var hemskt.

Still waiting for the microguy...

En lite roligare nyhet är att Kjellvander d.ä nya album släpps om 4 månader! Då är det mitt i mörka hösten, så det blir nog bra.

Ikväll vinner AIK.

Bröllop & Midsommar

Publicerad 2007-06-21 11:30:05 i Skriverier,

Jag börjar återhämta mig efter bröllopet i lördags nu, ha ha! Ett underbart fint bröllop och en sjukt bra fest, det hade inte kunnat bli bättre. Eller jo, mina fötter hade förstås kunnat må lite bättre dagen efter, men va fan, det är sånt man får ta.

Vet inte riktigt hur det gick till, men jag lyckades boka in två Gröna Lund besök på tre dagar... Det första är avklarat, det andra blir ikväll, sen åker jag direkt till landet med tåget (eller får jag kanske låna en bil?) för att fira Midsommar! Härligt härligt. Kanske blir det t.om badande?

En Midsommarnattsdröm

Campeon!!

Publicerad 2007-06-18 01:36:34 i Sport,

Jesus Christ, vilken pärs... Men det gick ju tillslut!
image83
I sin allra sista match fick han äntligen se sitt Real bli mästare, efter 4 år i klubben

Nervositet innan match, under match, drama, underläge, pissfotboll och misär. Läget var helt dött och det såg helt hopplöst ut. Då hände det... Mål! Mål igen och mål igen och Real Madrid tog hem serien i ligans allra sista match, på hemmaplan inför 80.000 fans. Jag hade ståpäls på hela kroppen.Total lycka. Så underbart välregisserat så det finns inte. Eufori. Ett sånt otroligt underbart härligt firande på Bernabeu stadion.

Casillas tårar är redan historiska. Liksom avtackningen av Beckham och R. Carlos.  Så värdigt, högtidligt storstilat och perfekt.

Jag är otroligt blödig när det kommer till stora händelser och scener inom idrotten. Kvällens spektakel är en sån händelse som jag alltid kommer komma ihåg. Dels för att Real äntligen fick vinna ligan. Men mest för att det är ett sådant värdigt och välförtjänt slut på Becks karriär.

Avtackningshyllningarna och kärleken som han fick motta från 80.000 fans på arenan... det kändes. När han sedan mottog dessa hyllningar hand i hand med sina tre killar brast det för mig. Ha ha. I över 10 år har jag följt Becks karriär. Över 10 år. Hur vemodigt och tråkigt det än är att han lämnar toppfotbollen nu, så känns det som att det var det perfekta slutet på en otrolig karriär.

image84
:Beckham Boys:

Dan före dan

Publicerad 2007-06-15 18:37:22 i Skriverier,

Idag har vi kämpat med de sista (?) förberedelserna inför bröllopet imorgon. Handlat, hackat och lagt upp. Nu är det inte lång tid kvar alls! Imorgon såhär dags pågår festen, för bövelen. Det kommer bli så fint.

Som vanligt på sommaren älskar jag Per Gessle och hans låtar. Bjuder på en riktig pärla från det glada 80-talet.


Så otroligt korkat

Publicerad 2007-06-14 18:54:41 i Skriverier,

Jag är ett geni!!!! Äntligen, äntligen, äntligen kan jag återigen se filmer från YouTube. Jag vet dock inte om jag ska skratta eller gråta över det... Jag har varit ett stort pucko i ett antal veckor (månader?) som inte fattat hur jag skulle lösa problemet.
Men nu. Äntligen. Det kom som en blixt från klar himmel.

Känner mig smart. Men också otroligt dum. På en och samma gång. Shalala.

Svårt det där med fler användarkonton på en dator.

Dagens låt: I love you, Tingsek

Skriva skriva skriva...

Publicerad 2007-06-14 13:20:37 i Skriverier,

Har spenderat förmiddagen med att skriva bordsplaceringslappar. Det var en hel del, nästan 90 st. Men fina blev de! Bara 2 dagar kvar till el wedding nu! Roligt roligt. Och väderprognosen ser bra ut *håller tummarna* Det får inte vara för varmt, för då kommer alla smälta bort. Så länge det inte spöregnar är dett gött mos.

Min tumme är nu nästan fullt fungerande - det är 30 dagar sedan som jag blev av med gipset. Vad fort det har gått! Känns som att det var förra veckan jag blev av med det. Är lite öm och så och handleden är inte riktigt helt böjbar än, men helt okej. Måste bli lite flitigare med rehab-träningen igen. Det ska nog bli bra.

Ska man kanske ta och äta lunch?

Värme

Publicerad 2007-06-11 08:34:14 i Skriverier,

Vilket sjukt underbart sommarväder vi haft i över en veckas tid. Jag väntar nu bara på följderna... Pappa kan bekräfta alla bränder, men jag väntar på åskovädret. Bäst att hålla sig inne (då alltså, inte nu) Idag väntar stora uppgifter på mig. Jag ska åka och hämta den brudklänning som hänger inne i stan och bara väntar på att få bli använd om 5 dagar. Scheisse, bara 5 dagar kvar, sen är de gängade! Otroligt roligt, men man börjar ju bli nervös! Inte för brudparet, utan för min egen del... haha! Får inte ramla i altargången inför allt folk. Det gick ju dock galant för ett par veckor sedan i samma altargång och då bar jag dessutom på ett barn...

Igår beskådade jag ett skämt till fotbollsdomare. AIK-Örebro 1-1, say no more. Jävla pucko, hur oprofessionell får man vara?

Dagens låt: Rummet, Lars Winnerbäck

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela