Emmas bloggeri

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa" H.Hellström

Vi är klara

Publicerad 2008-03-17 17:20:04 i Skriverier,

Måndag igen och granskninguppgiften är inlämnad, vår lilla bebis är nu bortlämnad, efter veckor av slit och pill. Återstår att se om den blir slaktad på onsdag. Big scary opponering. Att min lilla grupp dessutom ska hålla föredrag a la talkshow style gör mig ju inte mindre nervös heller. Jag hatar teater. Att spela själv alltså. Jag känner skräck.
Överlever jag onsdagen väntar sedan plugg plugg plugg och tenta som påskpresent.

Vi fick tillbaka förra tentan idag och det var otroligt skönt att jag klarade båda delarna! Nu behöver jag inte gå och ha ångest över omtenta i alla fall. Fantastiskt.

Melodifestivalgenrep

Publicerad 2008-03-15 11:53:41 i Musik,

Det ska bli roligt att se Mello finalen ikväll med tanke på att jag såg den på plats igår. Genrepet. Kul! Björn Gustafsson bjuder på ett oh så vackert dansnummer... Och Luuks öppning går inte av för hackor den heller.
Min spontana reaktion igår var att BWO var bäst. Deras show kändes mest.

Roligast är när Luuk och Ola Salo ska dela ut priset till segraren och man får se en repris i slowmotion av hur det gick till förra året när The Ark skulle få priset av Carola... ha ha ha! Komik.

Sibel sjöng fantastiskt fint igår, jag tyckte hon utklassade tråkiga Sanna Nielsen. Och Christer Sjögren är ju för söt.
Men som sagt, baserat på gårdagens arenaupplevelse håller jag på BWO.

Men finast av alla var Maia Hirasawa som framförde en egen version av The Worrying kind.

Syrebrist och blommor i öronen

Publicerad 2008-03-13 20:39:37 i Skriverier,

Idag har jag fan suttit framför en dator hela dagen. Imorse hade vi en halvtimmes (ganska menlös) handledning med läraren, sen satt jag, Emma & Camilla från kl 11:15 till 16:00 instängda i en datasal utan syre. Det tar på krafterna må jag säga. Hjärnan gick ju inte direkt på högvarv efter de timmarna. Utan vatten och mat dessutom. Så jävla bra. Men vi fick en del vettigt ur oss i alla fall och det var det viktiga. Skit i hälsan, den går att reparera...
Dessutom måste vi sitta i ett antal timmar till innan vi är helt klara. Ändå ligger vi jäkligt bra till tids - och innehållsmässigt om man jämför med andra grupper. Ett jävla bra jobb har vi gjort. Den muntliga framställningen nästa vecka återstår dock, men det blir nog också bra.

Eftersom jag inte kan ha hål i mina öron ska jag nu göra ett allvarligt försök att införa clips i mitt liv. Efter ett par timmar med dem på kan jag konstatera att det gör ont. Men de är ju söta som socker och vad gör man inte? Jag vill ju också ha blommor och ankare i mina öron.

Imorgon är det genrepet inför Melodifestivalen som gäller! Jag var lite sugen på att införskaffa denna alltså... Det hade varit fränt.

The Boss

Publicerad 2008-03-10 19:54:51 i Skriverier,

Måndag igen och veckorna rullar på ganska snabbt känns det som. Min lilla grupps utflykt till Eskilstuna-Kuriren förra veckan var rolig och bra. Och jäklar vad snabbt det gick att ta sig dit! Fint väder var det också.
Det är nu det verkliga arbetet med granskningsuppgiften börjar. Men jag tror att vi ska lyckas knåpa ihop något. Det är trots allt en vecka kvar innan allt ska in. En bra bit på väg har vi redan kommit.

   
En jävla sexig Bruce Springsteen 
 

Imorgon ska vi gräva

Publicerad 2008-03-04 17:47:31 i Skriverier,

Det är bara tisdag men ändå känner jag mig helt slutkörd. Har haft två långa dagar i skolan + förkylning och stress i kroppen. Var ute för första gången på länge i lördags och det tog också på krafterna. Jag var inte direkt världens piggaste människa i söndags. Och det höll i sig till måndagen och resulterade i halsont. Inte lika jävligt idag dock. Men lördagen var väldans rolig så det bjuder jag på.

Imorgon ska jag och min lilla grupp, som består av två människor till, åka till Eskilstuna och utöva some serious grävande journalistik. Tror att det kan bli bra. Hoppas på fint väder också! Det är ju för härligt när solen värmer och asfalten är torr. Man blir lite gladare i själen. Ska vi dessutom knata runt i Eskilstuna och fråga ut intet ont anande människor på stan görs detta bäst i solsken.

Såg en gammal klasskamrat i skolan idag. Det var lustigt, han såg likadan ut som när vi var 15. Gör jag också det?

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela