Emmas bloggeri

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa" H.Hellström

Midsommar och Fågeldöd

Publicerad 2007-06-25 09:49:07 i Skriverier,

Har varit uppe sen åtta och väntat på att microvågsinstallatören ska komma. Igen. Det blir fjärde gången på typ 2 månader han kommer hit. Värdelösa grejer kommer han med varje gång. Jag börjar tröttna nu. Andra gången han var här hade han t.om med sig FEL micro. Någon annans. Hur oproffsig får man vara egentligen? Han skämdes ju ganska rejält, med all rätt. Och vad säger man själv? "Hoppsan, det var ju inte så bra..." Och är det inte fel micro han kommer med, så är det något generalfel med dem han kommer med. Otroligt tröttsamt. Men idag då - fjärde gången gillt?

Hade en härlig Midsommarhelg på landet. Det enda som fattades var solsken... För regnet är ju obligatoriskt på Midsommar. Men det var härligt ändå. Lite besviken över att det inte blev Singstar denna helg på landet bara, haha! Den ena av bröderna hävdar med bestämdhet att han förbättrats sedan sist. I believe it when I hear it, så att säga.

Var med om en traumatisk händelse på landet igår, strax innan vi åkte hem. Vi satt ute på verandan och grillade korv (chorizo, finns det något godare?) när det plötsligt prasslade till i enen bakom oss. Ut flög först 2 småfåglar, följd av tre ännu mindre smäfåglar (ungarna). Första tanken var "åh, de lär sig flyga!", men när en stor jävla skata sekunden senare blodtörstigt brakar genom samma en, var det inte lika gulligt längre. Mördare. Han hade ihjäl två av ungarna, den jäveln. Den tredje lyckades "flyga" in i skogen, men den lär ju också ha satt livet till. No chance of surviving. Det var hemskt.

Still waiting for the microguy...

En lite roligare nyhet är att Kjellvander d.ä nya album släpps om 4 månader! Då är det mitt i mörka hösten, så det blir nog bra.

Ikväll vinner AIK.

Kommentarer

Postat av: Bella

Publicerad 2007-06-25 13:45:25

What!? Äter skator andra fåglar??? Eller var den bara allmänt ondsint o blodtörstig?? Jag har alltid trott att de är rätt harmlösa fåglar, I'm chocked!! Jesus.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela