Emmas bloggeri

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa" H.Hellström

007 bland annat...

Publicerad 2007-01-14 15:14:11 i Skriverier,

Vädret fortsätter att vara lika pissigt som det har varit de senaste veckorna... Börjar bli riktigt less på regnslask och plusgrader mitt i Januari. Det är galet.

I fredags var jag och vänner ute och spelade biljard. Efter obligatorisk förvirring (var är vi? var är biljarden?) och väntande på vår tur, lite dopning i form av öl, var det så dags att spela. Team Stemma vs Slobo 2-1. Slobox2 var väl inte riktigt på topp, ganska starkt hämmade av sömnbrist med påföljande skrattattacker och allmänt oseriöseri... Vår räddning var att Stemma inte heller var på topp. Eller i allafall en av lagmedlemmarna... Den alltid så pålitlige Ste i Stemma var blek, och den lite mindre begåvade biljardpelaren mma i Stemma hade en otrolig formtopp, därav Slobos förlust. Men kul var det.

Igår var jag på bio och såg den så omtalade Bond rullen, Casino Royale. Kul med Mads Mikkelsen! Gillade Daniel Craig som dubbelnolla också, han tillförde definitivt något nytt till Bond schablonen. I positiv bemärkelse. Inledningen av filmen, den animerade delen är galet bra! Tillsammans med ledmotivet (som jag gillar skarpt!) var det en häftig start på filmen. 
Middag blev det sedan på Agaton i Gamla stan. Asgod mat. Och kaffe latten var perfekt. Jag hatar när varma drycker, exempelvis kaffe och te, är för varma. Det går inte att dricka. Omöjligt. Men denna latte var helt perfekt. Mycket skum och lagom temperatur, drickbar från första stund. Ljuvligt.

Innan bion hade vi en timme dötid att göra något av, så det blev till att knalla runt i affärer - med huvudsyfte att hålla oss varma, inte att shoppa. Men jag kunde inte hålla mig när jag fick syn på två underbart fina klänningar till en billig penning hängandes där, till synes made for me. Impulsshopping är min grej tror jag. Men nu måste jag snåla ett tag. Får inte lön förrän om två veckor. Scheisse.

Ord från Kjellvander i fredags: howdy folks....drar mig undan ett tag för att finslipa och skriva klart nästa skiva...den kommer bli bättre än ulf lundells senaste iallfall!!

Kul! Då är den på G i allafall. Undrar om den släpps i vår, eller som vanligt - på hösten? Drar mig till minnes att han sade till mig förra året att den "förhoppningsvis släpps i vår, men antagligen i höst" (detta var dock i maj förra året, så det uppstod viss förvirring om han menade hösten 2006 eller 2007, ha ha!) Såå... bara 9 månader kvar, ha ha!

Imorgon är det jobb igen. Ganska skönt faktiskt. Jag har sagt det förut, men det tål att sägas igen - Barnen är underbara.

Kommentarer

Postat av: Bella

Publicerad 2007-01-14 18:01:37

Haha, vi var förvånansvärt bra i fredags ju! Börjar nästan undra om det hade med vår övertrötthet att göra...

Vill oxå jobba! Hälsa barnen... (inte Maja.. ;) )

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela