Emmas bloggeri

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa" H.Hellström

...och den fjärde heter Tom...

Publicerad 2007-07-28 22:15:55 i Skriverier,

Blev kompis med en kattunge som hette Tom idag. Han var svart och vit och jamade sådär tunt som bara ungar gör. Han blev väldans förtjust i vår tvättkorg. Vår vänskap resulterade även i tre snirkliga rivmärken på min hals. Ahh, katter.

Lyssnade på en gammal spelning med Weeping Willows på radion idag. Mycket, mycket bra. Sen följde en hätsk diskussion och mycket hummande och utrop som lät "tyst! jag tänker!", när familjen försökte komma på hur Magnus Carlsons "Jag ber dig" låter... God bless the internet.

Blir nog en till vända till landet imorgon. Får se hur länge. Ett par dagar. Sola bada sola bada. Förhoppningsvis.

Och så har Ljungberg redan nätat för West Ham! Känns så konstigt att se honom i andra färger än de röda. Men jag hoppas det går bra för honom - Ett EM väntar nästa år, med honom som kapten. Kan bli hur bra som helst. Dit ska jag.

Å äntligen har Musse satt nytt svenskt rekord på 3000m hinder. Det var på tiden! Det tog bara 31 år...

Härliga tider

The Fine Arts... igen

Publicerad 2007-07-24 01:03:36 i Musik,

Hemkommen efter en till spelning med Gustaf. Denna gång i någon halvobskyr bar/teater/whatever ute i Kärrtorp... haha (jag sade ju att jag måste ta vara på de få tillfällen han är här...) UngaTur heter stället visst. De spelade i stort sett samma låtar som i fredags, fast med skillnaden att ljudet idag var 100ggr bättre. Synd att min kamera inte riktigt ville samma som jag bara. Jag var tvungen att filma med mobilen och det blev ju otroligt bra kvalitet... Finaste "Brother in black" låter mest som... bwowrrrr in bwakk... typ. Men den är där i allafall. Den låten har varit min favorit från första gången jag hörde den, så jag är glad bara han spelar den.

Folk filmade hela spelningen idag också, så jag undrar vad de ska göra med det materialet? Extramaterial till nästa skiva? Deluxe versionen... DVD? Den som lever får se. Där fick jag till ett rim också.

Låtarna

Sen blev det visst partaj, men jag var tvungen att brumma hem med min lilla bil, annars hade det blivit för sent.. Fan, jag skulle tagit tuben! Eller inte, tågen hade nog slutat gå då, om jag tänker efter. Jaja, nästa gång...

När jag kom hem fick jag se ett otroligt härligt resultat, Helsingborg-AIK 2-3. Så jävla skönt.

God Natt

West Ham

Publicerad 2007-07-23 12:17:15 i Sport,

Men, vad är det som händer?!? Ljungberg till West Ham?? Jag som nyss återhämtat mig från Fiorentina & City ryktena! Ljungberg till West Ham. Där ser man. Han är ju Arsenal through and through...

"We love you Freddie, cos you´ve got red hair
We love you Freddie, cos you´re everywhere
We love you Freddie, cos you´re Arsenal through and through"

Regnet står som spön i backen och har gjort det halva förmiddagen. Jag tycker att det är ganska mysigt, men man blir ju så handlingsförlamad... "Ska jag åka någonstans? Nej, det regnar... Ska jag ut och springa? Nej, det regnar... Ska jag..? Nej..."

Ikväll spelar AIK, kom igen! Hoppas inte att de regnar bort därnere bara...

Freddie till West Ham. No more fun at Arsenal.

Nu blir det lunch.

Ps: Grattis till mig på namnsdagen!





The Fine Arts Showcase

Publicerad 2007-07-20 23:49:02 i Musik,

Aaah, what a lovely lovely day. Solsken och vackert väder hela dagen, nice middag i stan med girlsen och slutligen spelningen på Trädgårn.

Vi åkte in med Brutus till stora staden och det hutlöst dyra parkeringsgaraget. Sedan intog vi en härlig middag på Jensens (alltför längesedan sist!) och plåstrade om våra ömma fötter på en stentrappa. En av oss droppade av (traitor...) medan vi andra begav oss till Kungsholmen och Trädgårn.  Äntligen, äntligen fick jag se Gustaf Kjellvander live. Det tog ett par år bara... Förra året skulle jag se honom på Debaser, men då kom visst en fjällresa ivägen. Det gäller att passa på när han väl är i Sverige, vilket inte är ofta, sanna mina ord! Schysst spelning, lite halvtaskigt ljud bara. Han spelade mest låtar från nyaste skivan, men även en del gamla, som min favorit "Brother in black" 

you are my friend, my brother in black/and once you´ve escaped you cannot come back/oh by some way, by some foolish design your body aged much quicker than mine...

Pratstund med Gustaf efteråt, det var nice. Bra att jag tagit med två skivor att signera. Det blir alltid lite extra roligt att ha dem i skivstället då. De blir liksom personligare... Eller nåt.
Sen blev det barfotapromenad tillbaka till bilen i garaget och hemfärd, till tonerna av årets Melodifestivallåtar.

Very nice day, indeed

"Ja, men det är ju du - från MySpace!"


GK

Fredagen den 13e

Publicerad 2007-07-13 17:44:41 i Skriverier,

Här har jag gått hela dagen utan en enda tanke på att det är Fredagen den 13e. Jag brukar ha koll på sådant! Men inget konstigt har hänt *peppar peppar* Skulle bara meddela.

Jävla skitmatch det blev igår´ra. Så jävla drygt.

Nu blir det middag.

Scrambled Eggs

Publicerad 2007-07-12 16:48:30 i Skriverier,

"Å regnet det bara öser ner..." Uppehåll just nu dock. Var ute när det var som värst, härligt!

Gårdagen var nice. Team Scrambled Eggs sopade banan (well...) med sina konkurrenter i kubb. Enastående.
Jag minns för två somrar sedan då vi var i Holland och spelade fotboll. Hookade upp med ett gäng kanadensare och invigde dem i det heliga spelet (aka kubb) Det blev dock lite förvirring när vi skulle förklara vad spelet hette.  "Cub, like a baby animal?" "Eh, no... Kubb as in... kubb." Roligt roligt.

Idag spelar AIK. Måste ta poäng nu. Jävla Elfsborg igen. Tror att jag åker hem till pappa och kollar. Eller bror, vi får se.
 
Ska laga mat nu.

Lite skön Ark nostalgi. Ola är het här.

Antagningen

Publicerad 2007-07-11 10:08:29 i Skriverier,

Solen skiner och jag har inte huvudvärk längre.
Var på långpromenad med Christine igår. Såg hennes nya lägenhet. Hon berättade att laget kanske skulle bli bjudna till Afrika nästa år igen! Coolt. Då ska jag med. 
Fick ett roligt musiktips Billie The Vision and the Dancers.

Antagningsbesked
. Gick ganska bra. Men jag vill in på mitt andraval. Helst. (Förstavalet går också bra, men det är nog en ganska liten chans att jag kommer in där...) Har en ganska låg reservplats på andravalet, så jag håller tummarna. Men det som jag kommit in på (tredjevalet) är nog okej det med, Kultur, Samhälle & Historia. Så länge det står journalistik i inriktningsbeskrivningen är jag nöjd.

Winnerbäckbiljetterna är inköpta. 4 månader kvar.

Sköna seger och Födelsedag

Publicerad 2007-07-04 10:34:27 i Skriverier,

Grattis till storebror som fyller 27 år idag! Hurra Hurra Hurra Hurra! Det blir glass och kaffe ikväll, men den riktiga festen var igår... på Råsunda! :) Bror 1 ringde och frågade om jag skulle med på matchen, han hade praktiskt nog redan varit vid Råsunda och köpt biljetter, sen kom han hem och hämtade mig och bror 2 och det bar iväg in till Råsunda. helt otroligt egentligen, men det var första matchen på plats som jag såg denna säsong! Det måste bli bättring. Med tanke på att AIK inte torskade en enda match som jag såg förra året på plats (och inte heller igår - underbar vinst mot Trelleborg 2-0) så uppmanades jag att hädanefter se alla AIKs matcher på plats. Sure, just give me the tickets and I´m up for it!
Det var en underbart solig och varm kväll på Råsunda och de nya Argentinarna var sjukt bra. Och Nisse J. Grym.

Jag skulle egentligen ha jobbat idag. På bank. Det ni. Men planerna ändrades i sista sekund, so here I am. Tror att jag åker in till Tekniska Museet en sväng.

Sen blir det kalas som sagt. Återigen, Grattis På Födelsedagen bror!

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela