Emmas bloggeri

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa" H.Hellström

Hello Saferide & Kjellvander (o en locktång från helvete)

Publicerad 2006-12-30 00:32:16 i Musik,

Julen är nu över och den var underbar. Sånär som på lite spysjuka här och där (inte helt hundra ännu...)
Idag har jag haft en riktig slappardag, har inte lämnat husets trygga vrå en sekund. Kände att jag skulle vara lite ambitiös och locka håret, men vad händer? Håret fastnar i locktången från helvete och jag är tvungen att klippa mig loss. Kaos.
Hoppas inte att det syns... Det var bra mycket jag var tvungen att kapa.

Hade en otroligt bra kväll för två dagar sedan - Hello Saferide och Christian Kjellvander med fru på Nalen. Fantastiskt var det. Roligast var den fina hälsningen från Christian som jag fick :P Något om mitt ställninghållande... :S ha ha! Han sade till mig att min favoritlåt, "Fredde Wadling låten", släpps på singel nästa år! Yes, den är så underbart fin. Även Christians egna favorit. Något att se fram emot verkligen.

CK
Nalen

Julklappsshoping

Publicerad 2006-12-22 16:41:15 i Skriverier,

Nu har även mamma åkt på spysjukan. Härligt gäng vi är här hemma.
Jag mår i allafall bättre nu. Hostar fortfarande like a mad person. Håller på att få upp allt slem som suttit cementerat i ett par veckor. Bra, men gross.

Idag pallrade jag mig ut för att köpa lite julklappar, skönt att få det avklarat. Min feber som ligger och lurar i kroppen konstant gjorde sig påmind, men det är bara att härda ut i julruschen. Har man legat hemma och varit sjuk i ett par dagar är det bara att vässa armbågarna...

Tog även en sväng förbi Skopunkten och inhandlade 3 par skor till migsjälv. Hade ett presentkort på 500 kr, så inte ett öre fattigare blev jag! Sånt gillar vi.

Matdags.

Det oundvikliga hann så ifatt

Publicerad 2006-12-20 18:48:22 i Skriverier,

Igår var det så dags.
Efter att ha känt mig halvrisig i ett par veckor var det så dags för det oundvikliga.
Inte så fräscht att skriva om, men ännu äckligare att utföra - spy.
Det är det vidrigaste som finns.
Matrester i näsan är ett trauma.
Fy fan.

Hemma från jobbet idag och imorgon.

Världsrekord!

Publicerad 2006-12-15 23:52:23 i Sport,

Yeah, nu har Fuglesang satt världsrekord med sin fresbee uppe i rymden! I direktsändning dessutom - ha ha stencoolt. Så häftigt att se honom där uppe. Grymt med intervjun.

Handboll på Hovet

Publicerad 2006-12-14 21:16:25 i Sport,

Har nyss varit på Hovet, kollade på EM handboll. Sverige torskade mot Frankrike. Slarvade (som vanligt) alltför mycket. Typ 200 pers på Hovet.  50 av dem var danskar.
Det bästa var julbordet som serverades (yeah, för vi hade VIP biljetter...) Jag & Fredrik goffade potatissallad :)

Bara en arbetsdag kvar på denna vacka. Min kropp värker.

Om 13 dagar ska jag se Kjellvander på Nalen! Härligt, jag trodde att spelningen som jag missade i Nyköping förra veckan var sista chansen att se honom en gång till innan nyåret, men icke. Kul.

Fuglesang

Publicerad 2006-12-10 18:06:21 i Skriverier,

Inte mycket bloggande har det blivit denna vecka. Jobbet och sjukdom har satt stopp för det. Skrev för exakt en vecka sedan att jag var tveksam till att gå till jobbet på måndagen. Men det gjorde jag som bekant och inte mår jag bättre denna söndag. Håller på att hosta lungarna ur min stackars kropp och rösten är förföriskt hes... Även mina smaklökar har utplånats, eftersom jag konstant varit täppt i båda näsborrarna i fyra dagar.  I torsdags och fredags jobbade jag med feber i kroppen, ingen höjdare. Men nu är allting inte bara gnäll och elände - i fredags hade jag och mamma en egenkväll, mycket trevligt! Vi julshoppade på Söder och åt god middag på Stekpannan.

Igår blev det julbak för hela slanten! Först pepparkakor, med mycket kristyr, sen lussebullar (som ingen äter ändå... men lukten måste bakas in i huset varje år!), pepparkakshus och glögglimpa. Härligt!

Inatt klev jag upp för att titta på Fuglesangs uppskjutning. Fy fan vad mäktigt det var! Jag hade rysningar i hela kroppen och tyckte att det var så jäkla häftigt! Vilken upplevelse. Jag är glad att jag hade ställt klockan och gick upp. Förste svensk i rymden. Det är stort.


Det här är en så otroligt vacker bild av det hela:

Fuglesang
Mäktigt.

Medan han ändå är där uppe ska han passa på att sätta världrekord i att hålla en freesbee i svävande tillstånd... ha ha!

Heja Christer!

Första dagen på jobbet (igen)

Publicerad 2006-12-04 17:17:01 i Skriverier,

Idag mår jag... bättre. Bättre än igår, inte alls lika hängig. Kände mig förvånandsvärt pigg imorse när klockan ringde och jag kände att jag skulle orka med att jobba idag. Skönt! Vill inte gå miste om viktig inkomst såhär strax innan jul! Har hostat och haft mig hela dagen, men det gick ändå helt okej. Barnen är underbara.

Man blir ju inte direkt själaglad av detta väder vi har heller. Regn, regn, regn... Becksvart ute när jag tog bussen hem strax efter 16. Gladare blev jag dock när jag kom hem - där låg äntligen mitt paket och väntade på mig!! Hurra hurra, äntligen!

Bad timing för sjukdom.

Publicerad 2006-12-03 22:04:19 i Skriverier,

Imorgon är det meningen att jag ska jobba, men vi får se hur det blir med det. Är fullproppad med hostmedicin just nu och känner mig väl inte alltför pigg. Vid varje hostning känns det dessutom som om huvudet ska sprängas. Och halsen känns förjävlig.
Men detta sjukdomstillstånd var ändå väntat. Det har hostats här hemma i snart 6 veckor av andra än mig, så det var bara en tidsfråga innan även jag skulle drabbas. De senaste tre-fyra åren har jag dessutom utvecklat en enorm förmåga att alltid bli sjuk vid jul. Så även i år alltså. Förra året var det spysjuka...

Otroligt otajmat bara nu när jag skulle börja jobba imorgon. Får se hur mycket jag hostar under natten.

Annars har det varit en jättehärlig dag idag. Åkte till kusinerna på landet och åkte fyrhjuling i grustagen och i skogarna. Otroligt underbart härligt! Sen fick min kropp en chock av all frisk luft på en och samma dag... Huvudvärk. Men härligt!

Hann hem för att se andra halvlek av Real Madrid-Bilbao 2-1. Great. Äntligen fanns Becks med på planen... Det var ett tag sedan man såg till honom. Spelade riktigt bra också, kul att se. Nu ligger vi bara 1p efter Barca. Jag tror att detta är Reals år. Det är deras tur nu. Heja.

Nu ska jag kurera mig genom att sova. Får se hur jag mår imorgon.
Förhoppningsvis får jag ett paket hem i brevlådan imorgon, annars är det något som är knas.

Hurra för Markus!

Publicerad 2006-12-01 22:57:14 i Musik,

...åsså vare då tillslut avgjort. Min favorit från allra första början - Markus, tog hem hela skiten.

Grattis!

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela