Emmas bloggeri

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa" H.Hellström

Kjellvander & Cirque du soleil

Publicerad 2008-02-14 00:02:23 i Musik,

... ja, tala om kontrasternas kvällar! Igår var det lugnt, lågt och stillsamt, idag det motsatta - fart, stora gester och högljutt. Och kvällarna var fantastiskt bra båda två, på var sitt sätt.
Börjar med gårdagskvällen... Jag var inte helt hundra på om jag skulle åka in till stan och kolla på Kjellvander, jag hade mycket att plugga. Men what the heck, tänkte jag, jag kan läsa på tåget! Lättare sagt än gjort visade det sig dock vara då jag träffade Steffi vid tåget... då kan man inte sitta och läsa för bövelen!  Jag pallrade mig hur som helst iväg till Söder och Kafe44 för att lyssna på Kjellvandrarna (Kjellvander i pluraralis?)
Innan spelningen började fick vi lyssna till Fredde Wadling och svettas i mörkret. Sen bjöds vi på en stämningsfull timme av fin musik med Christian och Therese. Galet irriterande bara att det var ett knäppande ljud från någonstans (micen?) som i slutet av spelningen levde ett eget liv... jag är otroligt känslig för störande ljud (det går inte att kolla på TV och samtidigt ha radion på i en annan del av huset, eller för den delen att plugga med köksklockan tickande eller timern till lamporna på - omöjligt) Men jag gjorde mitt bästa för att tänka bort ljudet och det gick faktiskt hyfsat. Fina och sista Southern accent vill man ju inte ha spolierad! Enligt Christian (som enligt egen utsago sovit på 44ans scen) var det en stulen telefon från -95 som spökade..
Hur som helst är jag glad att jag kom iväg, det var en stillsam och fin spelning.

Annat liv i skällan var det  ikväll! Jag & pappa var på Globen och tittade på Cirque du soleil. Det var en riktigt häftig upplevelse i färg och form. Vissa stunder satt jag bara och gapade - det är fantastiskt vad en människokropp är kapabel att utföra! Verkligen en häftig show att se! Sen blev det kvällsmat vid 22 och nu ska jag läsa klart en bok till imorgon. Det blir nog bra.



Toadörren på 44an och Christian (inga likheter i övrigt...)


Hej gitarrer och stämpeln

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela