Emmas bloggeri

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa" H.Hellström

Middag och bio med vänner

Publicerad 2006-10-29 12:09:37 i Skriverier,

Varför kan inte alla morgnar vara som den idag? Man vaknar, och inser att klockan egentligen är en timme mindre än vad den är... Ställa tillbaka klockan och huxflux har man tjänat in en timme! Underbart. Fast det är klart, nu blir det ju mörkare  tidigare istället... Evigt dilemma det där!

Gårdagen var så nice! Åt middag med Bella och Emma som var hemma från Lund över helgen. Vi åt middag på vår numer stammisrestaurang - Jensens Beefhouse. Åh, de har så underbart god mat! För att inte tala om deras efterrätter... Snacka om att vi var proppfulla. Och vitlöksstinkande.

Sen fick vi väldigt brått, då vår servitris inte lade märke till våra försök att påkalla hennes uppmärksamhet -vi hade en bio att passa (som började 21:15) När klockan var 21:09 och vi fortfarande inte hade betalat var det lite krisläge. Vid 21:12 kom vi äntligen ifrån bordet, vi sprang Sveavägen fram ( jag i högklackat och Bella med sträckt lårmuskel... ha ha!) Saken är den att sist vi åt på Jensens, skulle vi även då på bio efteråt (The squid and the whale) och när vi då kom springandes till bion hade de stängt dörrarna in till salongen... Fast vi blev insläppta.
Otroligt nog hann vi gå på toa denna gång innan vi gick in till salongen. Dock satte vi oss ute på en kant, eftersom vi egentligen hade platser i mitten, men det kändes inte okej att tränga sig in när vi var sena...
Som tur var hade dock inte filmen börjat, så vi missade inget ( såg Almodóvars "Att återvända") Den var bra och... speciell som alla Almodóvars filmer. Sevärd!

Tunnelbana, tåg och buss hem. Hej då till Emma som åker tillbaka till Lund idag - vi ses i jul! :)
Och ja, vitlök är en envis jäkel, den gör sig påmind även idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela