AIK-Halmstad

Publicerad 2013-04-28 23:45:00 i Sport,

Nej, inte heller idag.

Taket på Friends var äntligen öppet! Vilken underbar skillnad det gjorde - solen sken och lyste in på östra läktaren, minnen från Råsunda glimmade förbi och allt var härligt.

Och äntligen fick vi se mål på Friends Arena! Halmstad hade visserligen tagit ledningen med 0-1, men det behövde vi inte deppa över särskilt länge, för Majstorovic axlade in AIKs första mål på Friends bara minuter senare. ÄNTLIGEN MÅL. Islossning, för typ 3 minuter senare satte Goitom 1-2 målet och det verkade bli en underbar fotbollseftermiddag.

Halmstad kvitterade visserligen till 2-2, men AIK svarade omgående. Och vilket jävla mål! Igboananike drog in en stenhård bicacleta och 3-2 med kvarten kvar kändes underbart. Men säg den lycka som varar. AIK denna säsong har en enastående inkompetens att stänga matcher.

3-3 i den 90e minuten, bakom Kenny som spelade pga skada på Turina, kändes helt logiskt. Tappade poäng och depp, som vanligt efter besök på Friends. Suck, det verkar vara en sån säsong i år.